Cum cumperi produse de beauty online?

Cum alegi cele mai bune oferte online de produse cosmetice şi cum jonglezi printre zecile de site-uri? Îţi spune Ana Maria Tatucu, beauty blogger.

Am admirat mereu vitrinele magazinelor de cosmetice, rafturile frumos decorate, pe care sticluţele de parfum stau ca nişte obiecte de artă. Aşa că mi-a fost greu să cred că poate fi la fel de fascinant să cumperi cosmetice online. Însă, după momentul în care mi-am creat primul cont de client pe un magazin online de cosmetice şi am început să umplu coşul virtual de cumpărături… am fost cucerită!

De ce să cumperi online? 

 • Este mai comod, poţi face cumpărături şi dacă afară e frig sau plouă şi dacă nu ai chef să ieşi în oraş. Stai cât vrei să compari ofertele, să te documentezi asupra produselor.
 • Poţi fi mereu la curent cu cele mai bune oferte pentru produsele tale preferate. Eu pot spune că fac o adevărată vânătoare de promoţii când caut un anume produse – îmi fixez ţinta şi caut în magazinele online cea mai bună ofertă. Dacă te abonezi la newsletterele acestora, poţi afla din vreme despre promoţiile dedicate clienţilor fideli.
 • Am acces la oferte exclusiv online şi acestea încep să fie din ce în ce mai multe şi mai tentante. De multe ori magazinele online trimit şi mici cadouri pe lângă cumpărăturile făcute. Recunosc că am cumpărat de pe Strawberrynet.com doar ca să primesc portfardul personalizat din acest magazin sau de pe Feelunique.com pentru mini-size-uri la preţuri foarte avantajoase.
 • Pot ţine o evidenţă a ceea ce cumpăr. E de mare ajutor să îmi pot vedea istoricul cumpărăturilor pe conturile de client create la aceste magazine: aşa îmi pot aminti de un anume produs care îmi plăcea şi de care am uitat. Imaginează-ţi cum e să ţi se termine lacul de unghii preferat, să fi aruncat deja sticluţa goală şi să nu îţi aduci aminte nuanţa? E minunat să dai click în istoricul comenzilor şi să ştii instant ce trebuie să îţi comanzi.

7 magazine online de beauty preferate:

 1. Strawberrynet.com – trebuie să fii cu ochii pe ofertele zilnice şi sigur vei găsi curând produsele preferate în promoţii de nerefuzat.
 2. Feelunique.com – cadourile pentru achiziţii diferite sunt uneori delicioase, nu pot rezista unui set de mini-size-uri de lux într-un ambalaj superb.
 3. Fragrancesdirect.com – chiar şi dacă am un buget extrem de limitat, magazinul vine cu oferte pe niveluri valorice. E minunat să cercetezi să vezi ce poţi cumpăra cu un buget sub 20 de lei.
 4. Aoro.ro – aduce mereu noutăţi şi seturi-cadou inspirate. Uneori acest magazin e soluţia rapidă şi sigură pentru a cumpăra un cadou.
 5. Organik.ro – este locul unde revin atunci când vreau să îmi iau produse de make-up bio sau alte cosmetice organice şi cu ingrediente naturale.
 6. Yvesrocher.ro – este magazinul preferat de ani de zile pentru ofertele personalizate şi pentru că mereu de ziua mea primesc câte ceva.
 7. Elemental.eu – este magazinul de unde îmi iau ingrediente pentru măşti sau pentru cosmeticele home-made. Oricând e bine să experimentăm uleiuri vegetale sau unturi naturale pentru a ne trata tenul sau părul.

Click şi spor la cumpărături!

Ana Maria Tatucu, beauty blogger – www.beautybarometer.com; foto Guliver

Adriana Matei
contact@misshypewit.com