Cel mai simpatic mod de a prinde părul sub căciulă

Ştim, ştim, este totdeauna o provocare să porţi pălărie, beretă, căciulă sau orice alt accesoriu de acest gen fără să ai nevoie de o oglindă atunci când îl dai jos.

Ştim, ştim, este totdeauna o provocare să porţi pălărie, beretă, căciulă sau orice alt accesoriu de acest gen fără să ai nevoie de o oglindă atunci când îl dai jos. Tocmai de aceea ne-am gândit să îţi oferim exemplul Arianei Grande, care a găsit o soluţie minunată pentru zilele în care vrei „să lucrezi sub acoperire“.

Într-o seară în care a ieşit la masă împreună cu Nathan Sykes (de la The Wanted), Ariana a vrut să se asigure că părul ei va arăta impecabil cu şi fără căciulă. Tot ce a făcut a fost să îşi prindă toată zona calotei într-o coadă, la spate. Partea din faţă a părului a fost finisată în detaliu şi bine strânsă, peste baza cozii a fost trecută o şuviţă, iar bretonul a fost perfect pieptănat şi fixat într-o parte. Restul părului a fost lăsat liber, în bucle cochete şi relaxate. Ne place! Iar coafura arată foarte bine în ambele cadre, nu-i aşa?