Ce tratamente ciudate au încercat vedetele la Spa

Unii oameni preferă un masaj suedez, simplu şi eficient. Alţii nu sunt mulţumiţi decât dacă tratamentele implică ingrediente exotice şi tehnici demne de un contorsionist.

La evenimente precum Tiffany&Co Blue Book Gala, Premiile Oscar şi aniversarea Montblanc, ediţia americană a revistei GLAMOUR a întrebat o mulţime de vedete dacă au încercat vreodată un tratament Spa care să fie de-a dreptul neconvenţional.

Aşa am aflat că unele tratament care par… apetisante la început pot avea rezultate dezastruoase. „Mi-am făcut odată o exfoliere cu acizi din fructe“, mi-a spus Rose McGowan. „Faţa mea s-a umflat atât de tare… se făcuse triplă. Un coşmar!“ Ali Larter a încercat masajul şi aromaterapia – cu un ingredient nefericit însă. „Îmi ardea pielea“, mi-a spus ea. „A trebuit să fug cât m-au ţinut picioarele şi să intru imediat sub duş. De atunci nici nu mai vreau să văd mentă în faţa ochilor.“ Rosario Dawson pe de altă parte a îndurat un scrub ca la carte într-un salon dedicat băilor cu ceai, în Coreea. „Îmi exfoliau pielea cu un soi de bureţi superabrazivi, în genul celor de bucătărie“, mi-a spus ea.

Intră în galeria foto alăturată şi descoperă ce tratamente ciudate au mai încercat vedetele la Spa.

tofan.diana
tofan.diana@glamour.ro