6 sfaturi pentru gene fabuloase

Vrei să-l cucereşti doar bătând din gene? Noi am renunţat la metafore şi ne-am propus să îţi oferim câteva sfaturi pentru a valorifica la maximum potenţialul genelor tale. Sunt câteva lucruri extrem de practice care îţi pot fi de folos. Ia notiţe:

1. Pentru gene frumoase în mod natural, asigură-ţi o nutriţie echilibrată. Un stil de viaţă sănătos  este esenţial pentru rezistenţa firelor de păr.

2. Fii blândă. Aşa cum trebuie să ai grijă de ten şi să nu îl agresezi cu mişcări foarte dure de curăţare, tot astfel trebuie să procedezi şi în cazul genelor. Evită să freci foarte tare baza acestora atunci când îndepărtezi machiajul (mai ales dacă acesta este rezistent la transfer) şi ai grijă ca produsele folosite să îţi uşureze misiunea.

3. Bogat în antioxidanţi, uleiul de ricin susţine rezistenţa firelor de păr de la rădăcină. Aplică-l seara, înainte de culcare, chiar la baza genelor, iar după o lună poţi vedea diferenţa.

4. Periază-le! În acest fel, asemeni podoabei capilare, este stimulată şi creşterea genelor.

5. Aplică mascara chiar de la rădăcină, lasă peria să acţioneze timp de trei secunde la mijlocul firelor apăsând uşor şi continuă până la vârfuri.

6. Pentru un impact mai mare, în serile speciale poţi apela la ajutorul genelor false. Dacă te tentează cele permanente, aplicate fir cu fir şi cu un efect extrem de natural, trebuie să te informezi în legătură cu Xtreme Lashes.

Foto: Yannis Vlamos

Adriana Matei
contact@misshypewit.com