5 lucruri pe care este bine să le ştii despre mascara

Dacă vrei rezultate optime de la produsul pe care îl aplici pe gene, ţine cont de aceste sfaturi:

1. Curăţă peria. O dată pe săptămână foloseşte un şerveţel uscat pentru a îndepărta depozitele de produs de pe suprafaţa periei.

2. Nu repeta mişcarea de scoatere a periei. Este inutil să ridici şi să împingi la loc peria – nu va creşte cantitatea de pastă aplicată, ci doar vei împinge aerul în tub, iar mascara se va usca mai repede decât ai bănuit.

3. Evită supraîncărcarea genelor. Dacă ai de-a face cu o mascara a cărei perie colectează prea multă pastă, îndepărtează excesul cu un şerveţel uscat. Mai bine aplici două straturi fine.

4. Sporeşte-i rezistenţa. Ţine recipientul închis sub jetul de apă caldă (timp de 30 de secunde) pentru a fluidiza formula. Ulterior produsul va fi mai uşor de aplicat şi va adera mai bine pe suprafaţa genelor.

5. Ţine cont de data de expirare. Caută pe ambalajul produsului ilustraţia acelui borcănel cu capacul desfăcut – îţi indică numărul lunilor de valabilitate a produsului din momentul în care l-ai desfăcut prima dată. Scrie 6M? Atunci ai doar 6 luni în care poţi folosi produsul fără surprize neplăcute.

Tags:
, ,
Adriana Matei
contact@misshypewit.com