4 detalii fascinante surprinse la Premiile SAG

Pe care este musai să le vezi de aproape!

Micile detalii sunt întotdeauna cele care dau adevărata valoare unei apariţii demne de covorul roşu. Ei bine, şi la decernarea Premiilor SAG au fost câteva lucruri care, pur şi simplu, îşi merită locul în lumina reflectoarelor. Iată patru detalii de beauty absolut senzaţionale, pe care nu puteam să le trecem cu vederea.

1.Unghiile metalice purtate de Lupita Nyong.
Au fost atât de lucioase şi de bine realizate încât la prima vedere am crezut că este vorba despre o folie autocolantă. Dar ce crezi? Deborah Lippmann, ale cărei minunate produse sunt disponibile şi pe piaţa românească în parfumeria Madison, a aplicat un strat de nuanţă cromată numită Swagga Like Us, peste care a folosit un strat de Chain Reaction.  Efectul obţinut cu ajutorul celor două tonuri este senzaţional, nu-i aşa?

2.Machiajul minunat purtat de Claire Danes.
Este vorba despre un smoky, însă nu unul oarecare: cantitatea de culoare a fost corect dozată pentru a scoate machiajul din anonimat, iar peste aceasta a fost aplicat foarte puţin glitter albastru. Dă o fugă în Sephora şi caută pigmenţii Make Up For Ever – promitem că te vei îndrăgosti la prima vedere. 

3.Florile din părul lui Elisabeth Rohm.
Se vede că stilistul lui Elisabeth a vrut ca diva să exemplifice deja tredurile de primăvară-vară. Florile delicate, pierdute printre şuviţe, sunt în mare vogă sezonul viitor. Ceea ce ne place aici este discreţia – dacă ai fi clipit, pierdeai acest detaliu, nu-i aşa? Cu toate acestea, arată tare bine!

4.Coada împletită purtată de Emilia Clarke.
Este atât de pretty! Şi atât de uşor de pus în practică; o simplă coadă împletită, apoi ridicată şi fixată lejer într-o parte.