3 trucuri ca să ieşi mai bine în pozele selfie

Pozele selfie sunt deja un fenomen care pare să îşi propage influenţa în cele mai neaşteptate medii. Dacă te atrage şi pe tine ideea, dar ai vrea să obţii mereu cea mai simpatică variantă posibilă de autoportret digital, ţine cont de aceste sfaturi:

1. Pentru o mai bună calitate a imaginii (a se citi – cea mai bună variantă pentru Instagram), nu apăsa butonul care activează camera de pe display-ul telefonului; mai bine întoarce telefonul cu totul şi îndreaptă către tine lentilele camerei principale. Rezoluţia acesteia din urmă este mult mai bună şi şansele de reuşită direct proporţionale. Desigur, dacă îţi este mai practic să te şi vezi în timp ce faci fotografia, rămâi la prima variantă.

2. Aşteaptă două secunde înainte să faci poza – vei da timp camerei să focalizeze chipul tău, nu obiectele din jur, iar lumina va fi echilibrată corespunzător.

3. Ţine cont de lumină – este bine ca aceasta să nu cadă pe chipul tău de sus în jos sau invers. Lumina frontală, caldă şi uniformă este cea mai bună şi nu va crea umbre inestetice.

Voi la ce trucuri apelaţi pentru un selfie reuşit? Aşteptăm cu interes secretele voastre.

Foto: YouTube

Adriana Matei
contact@misshypewit.com