Beauty Alert: 7 produse noi de îngrijire a părului în luna noiembrie

Beauty Alert: 7 produse noi de îngrijire a părului în luna noiembrie

Știi senzația aceea minunată pe care o ai după ce folosești un nou produs care îți lasă părul catifelat și mătăsos? Ei bine, pregătește-te să o retrăiești, căci brandurile de haircare s-au pregătit temeinic și ne aduc noutăți demne de încercat în luna noiembrie.

Ingrediente și tehnologii revoluționare, texturi senzoriale și efecte wow, acestea sunt numai câteva dintre beneficiile pe care le aduc noile lansări în materie de îngrijirea părului. Luna noiembrie vine cu produse formulate special pentru ca tu să strălucești în acest sezon.

Beauty Alert: 7 produse noi de îngrijire a părului în luna noiembrie

Dacă ai părul vopsit, te vei bucura să afli că branduri consacrate precum Moroccanoil și Biolage au lansat noi game de îngrijire speciale pentru tine.

Cum niciodată nu strică un plus de hidratare care să protejeze părul de vremea friguroasă, Kerastase și Avon vin în ajutorul tău cu noi uleiuri salvatoare.

Nu am uitat nici de părul degradat care a trecut prin multe în ultima perioadă. Gama profesională de produse de îngrijire Fudge, pe care o poți găsi în saloanele GETT’s, vine cu o noutate care promite să-ți redea strălucirea firului de păr.

Și, nu în ultimul rând, Phyto te ajută să uiți de firele albe cu un produs revoluționar. Îți spunem mai multe despre noutățile lunii noiembrie în materie de îngrijire a părului în galeria foto de mai sus.

Foto: Pixelformula

 

 

 

 

 

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com