Beauty alert: 17 produse noi pe care să le încerci în luna mai

Beauty alert: 18 produse noi pe care să le încerci în luna mai

Luna mai este luna noutăților, a produselor de îngrijire și de protecție, a produselor pregătitoare pentru vară. Brandurile s-au pregătit temeinic și de data aceasta, așa că avem parte de o serie de lansări senzaționale, atât la capitolul skincare, cât și la capitolul machiaj. Iată recomandările noastre!

Te-ai pregătit deja pentru vară? Dacă nu, nu este cazul să intri în panică, fiindcă mai ai la dispoziție câteva săptămâni să îți faci aprovizionarea cu toate cele necesare. Din fericire, brandurile noastre preferate au lansat noi produse de sezon, pe care trebuie neapărat să le încerci în luna mai. Noi le-am încercat deja și avem câteva beauty crush-uri! Descoperă-le în galeria foto de mai sus.

Noutățile lunii mai

Ah, am intrat în febra zilelor călduroase de mai care vestesc venirea verii și începutul sezonului estival. Soarele strălucește aproape zilnic pe cer, ca un reminder că trebuie să purtăm mereu protecție solară. Produsele cu SPF se află, din fericire, pe lista noutăților! Iar dacă tot vorbim de skincare, brandurile nu au uitat că hidratarea este cea mai importantă în această perioadă, și ne răsfață pielea cu noi formule lejere, cu textură gelată. Părul suferă și el de cald, așa că avem nevoie și de produse noi de haircare, cu formule care să îl protejeze și să îl regenereze.

Obsentum se lansează în Băneasa Shopping City

Obsentum își lansează cea de-a doua parfumerie de nișă din București în cadrul Centrului Comercial Băneasa Shopping City. În premieră și în exclusivitate, Obsentum aduce în atenția publicului românesc brandul Jo Malone London, un brand britanic iconic care și-a pus amprenta senzorială asupra parfumeriei internaționale prin stilul minimalist, dar fascinant. Lista de branduri disponibile în exclusivitate în Obsentum continuă cu MEMO, Ramon Monegal, Atelier des Ors, Nobile 1942. Li se alătură nume legendare precum Creed, Kilian, Tom Ford, Amouage, Xerjoff, Sospiro, Casamorati, Tiziana Terenzi, V Canto, Jul Et Mat, Laurent Mazzone, Micallef, The Different Company. Tot în premieră, magazinul oferă o zona dedicată de beauty (make-up și skin care) și home scents susținută de branduri de lux precum Tom Ford, Rouge Bunny Rouge, Skin 111, Dr. Vranjes, Acca Kappa, Tiziana Terenzi Candles.

Obsentum se lansează în Băneasa Shopping City

Obsentum se lansează în Băneasa Shopping City

La capitolul machiaj, stăm bine! Dacă ești o împătimită a tendințelor și nu ratezi niciun trend de make-up, află că lansările de mai includ nuanțe de vară, nude, calde, intense, dar și noi texturi cu care te vei putea distra experimentându-le.

Descoperă noutățile lunii mai în galeria foto de mai sus!

Foto: Hepta

 

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com