Beauty Alert: 17 produse noi pe care să le încerci în luna septembrie

Beauty Alert: 17 produse noi pe care să le încerci în luna septembrie

De-abia așteptam lansările brandurilor pentru noul sezon, și iată că nu ne-au dezamăgit nici de această dată. După o binemeritată vacanță, s-au întors cu noi produse pentru care merită să dezvolți mici obsesii și care suntem sigure că își vor face imediat loc în neseserul tău.

Luna septembrie este una plină de noutăți, iar spre norocul pasionatelor de beauty, acestea acoperă toate cele trei categorii: machiaj, skincare și haircare. Am selectat cele mai recent lansate produse pe care trebuie neapărat să le încerci în această perioadă.

Produse noi în luna septembrie

Schimbarea de anotimp presupune o schimbare în rutina zilnică de îngrijire a pielii. Din fericire, cele mai îndrăgite branduri la acest capitol s-au pus pe treabă și vin cu noi formule perfecte pentru toamnă.

Și în trusa de machiaj trebuie să înlocuim câteva produse, iar noutățile sună promițător. Pregătește-te pentru nuanțe de ruj rubinii, intense, și noi palete de farduri de pleoape care te vor cuceri cu o singură privire.

Părul are și el nevoie de o îngrijire specială, după o vară în care a fost agresat de o mulțime de factori precum razele soarelui, clorul din apa de la piscină ori sarea din apa de mare. Răsfață-l cu o nouă mască hrănitoare.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com