Beauty alert: 15 produse noi pe care să le încerci în luna septembrie

Sfârșitul sezonului cald și începutul toamnei este ocazia perfectă pentru a face un update kit-ului nostru de beauty (yey!). Din fericire brandurile noastre preferate vin cu atâtea tentații adaptate sezonului! Te ajutăm să fii la curent cu noutățile industriei de beauty și să îți completezi lista de shopping pentru această lună cu 15 produse noi și irezistibile.

Oricât de înnebunite am fi după produsele pe care le avem deja, sezonul rece cere câteva schimbări în kit-ul de beauty. Produse hidratante mai dense, un nou fond de ten (pentru că acel bronz nu ține la nesfârșit), noi nuanțe de ruj, poate un nou parfum și lista poate continua . Fie că vorbim de produse de machiaj, de îngrijire, produse pentru păr sau parfumuri, vei găsi cu siguranță în fiecare lună o nouă tentație.

Cum toamna se pregătește să își intre în drepturi, ne înarmăm cu noi produse pentru a face față tendințelor și provocărilor sale în cel mai glam mod. Brandurile de beauty s-au pregătit, iar în această lună noutățile se concentrează pe noi nuanțe și texturi de rujuri (unele de-a dreptul inedite, cum este rujul în două culori Givenchy), noi arome de parfum, produse de îngrijire care să protejeze pielea de frig și multe alte produse de beauty tentante.

Noutățile de beauty ale lunii îți vor reaminti de ce iubim atât de mult acest anotimp, chiar dacă este mohorât și rece. Explorează-le în galeria foto și spune-ne cu ce produs îți vei îmbogăți colecția în această lună!

Foto: Pixelformula

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro