Beauty alert: 15 produse noi pe care să le încerci în luna octombrie

Toamna a început deja, am avut timp să ne punem la curent cu tendințele noului sezon, dar pe măsură ce descoperim tendințe noi, simțim nevoia să avem și produse noi. Te ajutăm să fii la curent cu noutățile industriei de beauty și să îți completezi lista de shopping pentru această lună cu 15 produse noi și irezistibile.

Știm deja că sezonul rece cere câteva schimbări în kit-ul de beauty. Luna septembrie ne-a adus câteva dintre noutățile de care aveam nevoie, însă nu ne putem opri aici. Nu avem niciodată suficiente creme care să ne protejeze pielea de frig, căutarea pentru fondul de ten perfect nu se oprește niciodată, întotdeauna este loc de un parfum nou și ce să mai vorbim despre rujuri… Fie că vorbim de produse de machiaj, de îngrijire, produse pentru păr sau parfumuri, vei găsi cu siguranță în fiecare lună o nouă tentație.

Dacă încă nu te-ai „înnoit” cu produse adaptate tendințelor și provocărilor toamnei, noutățile lunii octombrie sunt foarte generoase și sigur te vor tenta. Brandurile de beauty s-au pregătit, iar în această lună noutățile se concentrează pe noi nuanțe și texturi de rujuri, noi arome de parfum, produse de îngrijire care să protejeze pielea de frig și multe alte produse de beauty tentante.

Noutățile de beauty ale lunii îți vor reaminti de ce iubim atât de mult acest anotimp, chiar dacă este mohorât și rece. Explorează-le în galeria foto și spune-ne cu ce produs îți vei îmbogăți colecția în această lună!

Foto: Shutterstock

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro