Beauty alert: 15 produse noi pe care să le încerci în luna noiembrie

Pe final de toamnă, ne completăm arsenalul de beauty cu produsele care ne vor ajuta să fim pregătite pentru provocările iernii. Machiaj, îngrijire, accesorii – te ajutăm să fii la curent cu noutățile industriei de beauty și să îți completezi lista de shopping pentru această lună cu 15 produse noi și irezistibile.

Sezonul rece cere câteva schimbări în kit-ul de beauty, iar începutul de lună este cel mai bun moment să îți pregătești lista de cumpărături pentru că este acel moment al lunii când noi, GLAMOUR, îți prezentăm noutățile. În această lună ne concentrăm pe găsirea produselor de îngrijire care să ne protejeze pielea de frig, a produselor de machiaj cu care să îmbrățișăm tendințele iernii și a noi arome de parfum, potrivite pentru anotimpul rece.

Noutățile lunii noiembrie sunt foarte generoase și sigur nu te vei rezuma doar la un singur produs (noi cu greu ne-am ales cele 15 favorite). Brandurile de beauty s-au pregătit, iar în această lună noutățile se concentrează pe noi nuanțe și texturi de rujuri, noi arome de parfum, produse de îngrijire care să protejeze pielea de frig și multe alte produse de beauty tentante.

Explorează-le noutățile de beauty ale lunii noiembrie în galeria foto și spune-ne cu ce produs (sau produse) îți vei îmbogăți colecția în această lună!

Foto: PixelFormula

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro