Beauty Alert: 15 produse noi pe care să le încerci în luna octombrie

Beauty Alert: 15 produse noi pe care să le încerci în luna octombrie

Ne-a cuprins magia toamnei în luna octombrie, iar tot ce ne dorim în zilele sale însorite este să ne relaxăm printre arome, texturi și formule noi. Brandurile ne-au intuit dorințele și s-au pregătit exemplar pentru acest sezon cu o mulțime de noutăți tentante. Iată 15 produse noi pe care să le încerci în luna octombrie.

Este perioada perfectă pentru a renunța la tot ce te mai leagă de vara care tocmai a trecut. Ne referim, desigur, la aromele fructate estivale, nuanțele pe care le-ai purtat pe toată durata sezonului cald pe buze sau pe pleoape, și formulele ușoare ale produselor de îngrijire. A venit timpul să te pregătești pentru sezonul rece, iar brandurile de beauty îți sar în ajutor. Iată câteva produse noi pe care să le încerci în luna octombrie.

15 produse noi pe care să le încerci în luna octombrie

Parfumurile lunii octombrie vin cu arome calde, seducătoare, perfecte de purtat în zilele răcoroase. Branduri precum Givenchy, Roos & Roos și Avon aduc noutăți îmbietoare pe care abia așteptăm să le purtăm pe piele.

O nouă temă cromatică domină noutățile lunii octombrie și vine în completarea atmosferei de toamnă. Produsele tale preferate de machiaj au primit un update și sunt gata să le încerci în combinații îndrăznețe.

Iar pentru că am intrat într-un sezon care cere adaptarea rutinei de îngrijire, ne răsfățăm cu formule noi de skincare și haircare. Descoperă recomandările noastre în galeria foto de mai sus.

Farmec modernizează gama Aslavital Mineralactiv

Dacă tot vorbim de îngrijire, te vei bucura să afli că unul dintre cele mai mari branduri românești, Farmec, modernizează gama Aslavital Mineralactiv, notorie pentru ingredientele sale 100% naturale, cum ar fi argila provenită din munții Pădurea Craiului.

„Brandul este unul foarte apreciat de către consumatorii noștri, decizia de a moderniza în acest an întreaga gamă Aslavital Mineralactiv venind firesc și natural. Am inovat formulările produselor, păstrând ingredientele naturale, pentru a oferi consumatorilor noștri soluții extrem de sigure în utilizare, cu o eficacitate sporită, demonstrată prin măsurători instrumentale, și am modernizat ambalajele, care acum integrează un design mai dinamic și memorabil”, spune Claudia Pălăcian, Manager de Produs Farmec.

Farmec modernizează gama Aslavital Mineralactiv

Farmec modernizează gama Aslavital Mineralactiv

„Principalul element de noutate în gamă este Cobiodefender-ul EMR, primul ingredient activ care acționează în vederea reducerii alterărilor biologice din piele, asigurând protecția tenului împotriva stresului urban și a poluării. Noile formulări protejează foarte bine tenul de poluarea și agresiunile mediului înconjurător, fiind concepute special pentru a veni în întâmpinarea celor mai elaborate necesități și cerințe ale consumatorilor noștri”, a mai explicat Pălăcian.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com