Beauty Alert: 13 produse noi pe care să le încerci în luna aprilie

Beauty Alert: 13 produse noi pe care să le încerci în luna aprilie

Primăvara ne-a fentat la începutul lunii martie, însă, de data aceasta, vremea bună aduce cu sine o grămadă de noutăți în trusele noastre de beauty. Noi arome, culori și formule sunt gata să ne îmbie și să ne răsfețe simțurile, așa că iată recomandările noastre pentru această lună de (adevărată) primăvară. Deja ne-am îndrăgostit de câteva produse noi, lansate în luna aprilie, și cu siguranță te vor cuceri și pe tine!

Trendurile de machiaj de primăvară impun un nou look, mai fresh, mai healthy și mai vesel. Pregătește-te pentru o transformare totală a tenului tău, dar și a trusei de produse de machiaj, fragrance sau skincare. Brandurile s-au pregătit temeinic pentru a ține pasul cu tendințele, și au lansat noutăți care te vor scoate din anonimat, fie că ieși la o plimbare în parc, ori la sala de fitness, ori chiar la o serată cu fetele. Produsele noi ale lunii aprilie sunt extrem de promițătoare!

13 produse noi în luna aprilie

Când vorbim despre produsele noi în luna aprilie, vorbim despre o adevărată armonie între cele trei simțuri cu care percepem frumusețea: văzul, mirosul și atingerea. Așadar, pregătește-te să fii surprinsă de noi arome (parfumuri), texturi (skincare) și culori (make-up), pentru că noutățile de luna aceasta îți vor transforma radical trusa de beauty.

Însă cuvintele sunt de prisos, pentru că trebuie să vezi, să miroși și să simți pe pielea ta noutățile, și cu siguranță te vor cuceri! Descoperă cele 13 produse noi în luna aprilie în galeria foto de mai sus.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com