Barbra Streisand a dezvăluit secretul unghiilor sale lungi (și naturale!)

Barbra Streisand a dezvăluit secretul unghiilor sale lungi (și naturale!)

Dacă ai văzut măcar o fotografie sau o filmare cu Barbra Streisand, este imposibil să nu fi observat manichiura ei spectaculoasă. Cântăreața are unghiile foarte lungi și puternice, și faptul că sunt naturale ne-a luat prin surprindere. Pentru a le răspunde întrebărilor fanilor, Barbra Streisand a dezvăluit secretul unghiilor sale.

Din dorința femeilor din toată lumea de a avea unghii lungi și puternice, s-au născut procedeele de aplicare a unghiilor cu gel. Puține femei au fost atât de norocoase încât să primească unghii tari și rezistente de la mama natură, iar Barbra Streisand este una dintre ele.

De ce și-a lăsat Barbra Streisand unghiile lungi

Însă unghiile Barbrei Streisand nu sunt un beauty trend, ci un protest. Pe profilul ei de Instagram, cântăreața a descoperit povestea unghiilor sale lungi.

„De-a lungul zecilor de ani, am fost adesea întrebată dacă unghiile mele sunt naturale, și sunt! Când mama mea a vrut ca eu să lucrez în sistemul școlar și să fiu dactilografă, m-am răzvrătind lăsându-mi unghiile să crească. Până și în ziua de astăzi aș vrea să pot fi dactilografă”, a scris Barbra, continuând să relateze că de atunci unghiile sale au rămas mereu lungi.

„Chiar și când a trebuit să învăț să cânt la chitară pentru A Star Is Born (vezi scena ștearsă pe DVD) a trebuit să le scurtez doar la o mână. Încă o dată, pentru a lămuri lucrurile, unghiile mele sunt reale și au fost întotdeauna”, a mai dezvăluit cântăreața.

https://www.instagram.com/p/BiIIcpwHbsE/

Barbra Streisand a stârnit multe curiozități legate de unghiile ei lungi și acum a dezvăluit că ele sunt naturale. Dacă îți plac unghiile lungi însă ale tale nu rezistă niciodată la lungimea pe care ți-o dorești, poți apela oricând la modelele simple, dar frumoase, de unghii cu gel.

Foto:

 

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com