Ariana Grande și-a făcut un nou tatuaj în memoria victimelor din Manchester

Ariana Grande și-a făcut un nou tatuaj în memoria victimelor din Manchester

Săptămâna aceasta se împlinește un an de la atacul terorist de la Manchester Arena, desfășurat în timpul unui concert al Arianei Grande. În urma exploziei au murit 22 de persoane, iar artista a simțit nevoia să le comemoreze pe social media. Ariana Grande și-a făcut un nou tatuaj în memoria victimelor din Manchester.

Ariana Grande a trecut prin momente înfiorătoare la finalul concertului de la 23 mai 2017. O explozie a avut loc în sala în care tocmai cântase, Manchester Arena, zeci de fani ai cântăreței fiind răniți. În urma atacului sinucigaș au murit 22 de persoane. La un an de la tragicul eveniment, Ariana Grande și-a făcut un nou tatuaj în memoria victimelor din Manchester.

Ariana Grande și-a făcut un tatuaj în memoria victimelor din Manchester

View this post on Instagram

forever ☁️

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Ariana Grande și-a tatuat simbolul albinei lucrătoare după ureche pentru a comemora victimele din Manchester. Simbolul este similar cu cel al unui tattoo artist pe nume Sam Barber, pe care acesta l-a oferit mai multor oameni în scopul de a strânge bani pentru familiile victimelor, potrivit Refinery 29. Sute de persoane și-au făcut tatuajul simbolic. Albina lucrătoare este unul dintre simbolurile oficiale ale orașului Manchester.

Un alt indiciu că noul tatuaj al Arianei Grande a fost făcut pentru victimele din Manchester este o postare emoționantă făcută de cântăreață pe Twitter.

https://twitter.com/ArianaGrande/status/998788066629300224

„Mă gândesc la voi toți astăzi și în fiecare zi. Vă iubesc cu toată ființa mea și vă trimit toată lumina și căldura pe care o am de oferit în această zi grea”, a scris Ariana Grande pe profilul personal de Twitter, folosind, și aici, simbolul albinei lucrătoare.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com