Ariana Grande nu a avut niciodată părul mai scurt decât acum

Ariana Grande nu a avut niciodată părul mai scurt decât acum

Ne așteptam cu siguranță la o schimbare de look din partea Arianei Grande după despărțirea de Pete Davidson, însă de data aceasta ne-a șocat. Ariana Grande nu a avut niciodată părul mai scurt decât acum, și pare că a renunțat definitiv la iconica sa coafură ponytail.

Trendurile de beauty sunt în continuă evoluție, însă ne-am obișnuit ca unele celebrități să nu se schimbe niciodată. De exemplu, ponytail-ul Arianei Grande părea un lucru sigur, până acum câteva minute, când am aflat că artista are o nouă tunsoare, mult mai scurtă decât până acum.

Ariana Grande nu a avut niciodată părul mai scurt decât acum

O fotografie publicată de recent de Ariana Grande pe profilul ei de Instagram ne-a luat prin surprindere. Cântăreața nu a avut niciodată părul mai scurt decât acum, și pare că a renunțat, cel puțin pentru o perioadă, la iconicul său ponytail.

Fanii Arianei s-au entuziasmat la vederea noului look și văd cu ochi buni schimbarea, după despărțirea de Pete. Pe de altă parte, luăm în calcul posibilitatea ca aceasta să fi fost lungimea naturală a părului Arianei în tot acest timp.

Nu se știe dacă artista tocmai și-a tuns părul și și-a schimbat look-ul, ori pur și simplu și-a dat jos pentru câteva momente extensiile extrem de lungi, și a profitat de ocazie pentru a-și face un selfie. Cert este că în descrierea fotografiei publicate pe Instagram nu a pomenit nimic despre look-ul ei.

Până când vor primi informații mai certe, fanii cântăreței sunt entuziasmați că a spus „Thank u, next” ponytail-ului despre care spunea în urmă cu câteva zile că îi provoacă dureri groaznice. „Păstrează această tunsoare, fato, oh Doamne arăți atât de bine”, a scris un fan într-un mesaj pe Twitter.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com