Ariana Grande este de nerecunoscut într-un nou pictorial pentru Vogue

Ariana Grande a renunțat la machiaj și la coafura ponytail într-un pictorial pentru Vogue

V-o puteți închipui pe Ariana Grande cu părul blond-miere lăsat pe spate, fără machiajul cat-eye pe care îl poartă mereu, dar cu pistrui? Așa a pozat cântăreața pentru un nou număr al revistei Vogue UK, și aproape că nu am recunoscut-o în fotografii.

Când auzim numele Ariana Grande, ne vin în minte părul ei brunet strâns în coada care i-a devenit semnătură de-a lungul timpului. La coafura ei preferată dar și la machiajul cat-eye a renunțat într-un nou pictorial realizat pentru Vogue UK. Ariana Grande este de nerecunoscut cu părul blond și pistrui.

Ariana Grande, de nerecunoscut în pictorialul Vogue

Ariana le-a oferit fanilor ei un sneak peek pe Instagram, unde a publicat câteva dintre imaginile din pictorialul realizat cu Vogue UK.

„Mulțumesc Vogue UK, nici nu știu cum să încep să îmi exprim iubirea și recunoștința”, a scris Ariana Grande, în descrierea postării.

Fanii au apreciat noul look și chiar au încurajat-o să încerce mai des astfel de schimbări. „Poartă mai des această coafură, te rugăm”, „Ești superbă”, „Ești de nerecunoscut”, i-au scris în comentarii. Părul lăsat liber pe spate și pistruii au fost cei care i-au cucerit pe admiratorii cântăreței: „Îți ador pistruii!”, „Wow, Ariana cu părul dezlegat arată superb!”.

Ariana Grande este de nerecunoscut în acest pictorial Vogue UK, tocmai pentru că a avut curajul să încerce un look nou, atipic față de aparițiile sale obișnuite. Aceleași reacții le-a primit și Christina Aguilera atunci când a renunțat la machiaj pentru coperta unei reviste. Noul look al Arianei a fost întâmpinat cu reacții pozitive, la fel și fotografia adorabilă prin care artista și-a făcut publică relația cu Pete Davidson.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com