Rujul care se tranformă din mat în glitteryA

A apărut rujul care se transformă din mat în glittery atunci când strângi buzele

Ștampila pentru sprâncene, fondul de ten care se dezlipește și lista invențiilor inedite din domeniul frumuseții poate continua. Însă produsul despre care vă vorbesc astăzi este cu adevărat magic: rujul care se transformă din mat în glittery atunci când strângi buzele!

Nu le-am folosit dintotdeauna, însă de când au apărut în toate aceste formule ultrarezistente, rujurile mate ne-au câștigat inima și nu credem că vor mai dispărea din tendințe. Am spus că nimic nu ne poate cuceri precum culoarea lor opacă, finish-ul catifelat, rezistența eroică sau diversitatea de nuanțe și texturi. Și totuși, de ceva timp, un trend total opus ne-a captat atenția la fel de tare: buzele cu glitter.

De-a dreptul spectaculoase și unice, buzele cu glitter au fost trendul major al sezonului toamnă-iarnă 2016-2017, însă de-atunci nu au mai dispărut pentru că toți ne-am îndrăgostit de ele. Cu toate acestea, nu multă lume se încumetă să le poarte pentru că realizarea lor nu este atât de simplă.

Gata cu asta! De-acum este mult mai simplu pentru că a apărut un ruj care face toată treaba pentru tine și îmbină cele două trenduri pe care le iubim atât de mult: buzele mate și cele cu sclipici. Uite, pare pură magie:

Această minunăție de ruj este produsă de Ciaté London și se numește Glitter Flip. Este o enigmă modul în care funcționează, dar recunoaștem: ne-a cucerit. Toate cele șapte nuanțe sunt superbe, iar finish-ul cu glitter este de-a dreptul deosebit. Rujul care se transformă nu este încă disponibil în România, dar poate fi comandat online și costă aproximativ 100 de lei.

Foto: Youtube

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro