Animal print pe păr, cel mai ciudat trend de pe Instagram

Animal print-ul este întotdeauna o alegere curajoasă atunci când vine vorba de vestimentație. Însă ce spui de părul vopsit cu pete de leopard? Acesta este cel mai ciudat trend apărut pe Instagram!

Oricât de mult iubești animal print-ul, cu siguranță nu te așteptai la acest trend. Am văzut haine cu acest imprimeu, accesorii sau încălțăminte, însă animal print pe păr chiar nu ne-am închipuit. Se pare însă că spiritele creative de pe Instagram au fost cu un pas înaintea noastră și au pus în practică o nouă tehnică a cărui rezultat este chiar imprimeul de leopard pe păr.

Erik Pascarelli, un hairstylist din Londra, este cel ce ne-a adus trendul în atenție când a ales să vopsească așa o clientă blondă tunsă tip periuță. Procedura implică destulă muncă și talent, însă rezultatul este de-a dreptul spectaculos.

View this post on Instagram

Def Leppard by @erikpascarelli

A post shared by BLEACH (@bleachlondon) on

Dacă te tentează să încerci așa ceva, dar nu vrei să renunți la părul tău lung, există variante temporare. Pentru o ocazie specială se poate realiza print-ul cu ajutorul unor șabloane și a unei vopsele tip spray pentru ca rezultatul să iasă perfect. Dezavantajul este că părul lung are dinamică, iar printul creat nu va fi perfect vizibil.

Dacă totuși te tentează acest trend și ești dispusă să te tunzi scurt pentru a încerca animal print-ul pe păr, găsești o mulțime de look-uri care să te inspire pe Instagram. În plus, poți arunca o privire și în galeria foto pentru a vedea cele mai ciudate culori de păr încercate de celebrități.

https://www.instagram.com/p/BM4unxugkcE/?taken-at=1644438399199491

https://www.instagram.com/p/BLyvZ_eBXhY/

https://www.instagram.com/p/BQ_REsChD2l/

Foto: Hepta, Instagram

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro