Amy Schumer s-a căsătorit!

Amy Schumer a purtat un ponytail adorabil la nunta ei cu Chris Fischer

Amy Schumer și Chris Fischer s-au căsătorit în secret pe 13 februarie, chiar cu o zi înainte de Valentine’s Day. Ceremonia a fost una restrânsă și a avut loc într-o superbă casă din Malibu, alături de invitați de seamă precum Jennifer Aniston, Jennifer Lawrence și Judd Apatow.

Iar pentru că și-au unit destinele într-un cadru intim și înconjurați de prieteni, Amy Schumber și Chris Fischer au adoptat look-uri lejere, dar extrem de elegante și actuale. Actrița a publicat câteva fotografii de la nuntă pe Instagram, iar noi ne-am îndrăgostit de alegerile pe care le-a făcut în materie de coafură și machiaj.

Amy a optat pentru un ponytail și un machiaj simplu la nuntă

Amy Schumer a purtat un ponytail adorabil la nunta ei cu Chris Fisher

Amy Schumer a purtat un ponytail adorabil la nunta ei cu Chris Fischer

Amy a purtat un ponytail adorabil la nuntă, de inspirație boemă, cu șuvițe ondulate lejer lăsate libere pentru a încadra armonios conturul feței. Cât despre machiaj, Amy a mizat tot pe simplitate și a preferat să se rezume la un ten curat cu aspect sănătos, gene arcuite cu mascara și un gloss într-o nuanță dulce de roz.

Și domnișoarele de onoare au arătat ca scoase din poveștile cu zâne, îmbrăcate în rochii roz-blush și cu coronițe de flori albe pe cap. Cel mai adorabil „accesoriu” pe care l-au purtat în brațe au fost doi cățeluși pufoși, invitați speciali la nunta lui Amy Schumer cu Chris Fischer.

Intră în galeria fotode mai sus pentru a vedea adorabilul ponytail purtat de Amy Schumer la nuntă, dar și mai multe imagini de la eveniment!

Foto: Hepta, Instagram

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com