American Music Awards 2017: cele mai frumoase machiaje și coafuri

Seara trecută, la decernarea American Music Awards 2017, pe covorul roșu și-au făcut apariția staruri cu look-uri care mai de care mai curajoase și mai cool. Am analizat fiecare apariție și suntem gata să îți spunem care au fost cele mai frumoase machiaje și coafuri!

American Music Awards găzduiește în fiecare an cele mai mari staruri muzicale ale momentului, iar noi știm că se anunță multă-multă inspirație de pe covorul roșu, atât la capitolul machiaj, dar și și coafură. Evident, ediția de anul acesta nu ne-a dezamăgit și ne-am delectat cu look-urile alese de celebrități, pe care le păstrăm în minte la crearea look-ului nostru pentru sărbători.

Machiaje soft, naturale, dar și look-uri în tușe cromatice neașteptate, luciri spectaculoase ale tenului, buze în culori puternice – acestea au fost coordonatele machiajelor care ne-au atras atenția pe covorul roșu al festivității de aseară. La capitolul coafuri, starurile au mers pe look-uri messy și cu un aer care să denote naturalețe, iar look-ul wet s-a numărat printre preferatele majorității (și ale noastre).

În galeria foto îți spunem care au fost cele mai bine cotate apariții la capitolul machiaj.

Foto: Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro