Alina Eremia: regulile ei de frumusețe

La doar 22 de ani, Alina Eremia are deja mare succes pe scena muzicii, fiind una dintre cele mai cunoscute artiste autohtone. 

Noi am stat de vorbă cu ea și am aflat detalii despre rutina ei de frumusețe, regulile de la care nu se abate și produsele preferate de beauty.

Din ce se compune rutina ta de frumusețe? Rutina mea de frumusețe pornește de la hidratare. Un ten curat și hidratat va avea întotdeauna un aspect frumos, iar acest lucru cu siguranță va atrage privirile. Pe timp de vară, este important să folosim fond de ten cu factor de protecție , pentru a ne proteja cât mai mult de radiațiile care nu sunt benefice. Folosesc produse waterproof, mă joc cu efectul blush-ului și evidențiez buzele prin nuanțe puternice sau un gloss.

Ce sport faci ca să te menții în formă? Sunt prezentă de 2-3 ori pe săptămâna în sala de fitness. Nu fac rabat niciodată de la antrenamen. Totodată, îmi prind foarte bine antrenamentele de dans și concertele, pentru că sunt solicitante, dar în același timp ajută la coordonare și ritmicitate. Încurajez pe toată lumea să ia lecții de dans .

Reguli de beauty de la care nu te abați: Ceea ce este “sfânt” pentru mine în materie de beauty este demachierea. urmează hidratarea, folosind creme potrivit tipului de ten pe care îl am, iar produsele de make-up trebuie alese cu grijă. Trebuie să se încadreze în termenul de valabilitate, să nu le utilizăm prea mult după ce le-am desfăcut.

Cum maschezi lipsa somnului: produse, trucuri etc. Pentru a masca orele nedormite , nu încarc tenul mai mult decât cere. Iluminatorul este colacul de salvare în astfel de circumstanțe. În zona ochilor, aplic farduri cremoase sau sidefate, pentru a creă un efect shiny și pentru a distrage atenția din zona cearcănelor. Aș mai avea o completare: beți foarte multă apa. Sănătatea vine de la interior spre exterior.

Trucul infailibil de machiaj pentru o petrecere sau un eveniment: Din punctul meu de vedere, nu poți da greș sau nu poți trece neobservată purtând un machiaj unde accentul cade pe buze. Un machiaj discret la ochi și un ruj de o culoarea amețitoare n-au cum să te dezamăgească.

O terapie de relaxare dumnezeiască: Muzica este terapia mea

Un produs multi-task: Un produs multi tasking ar fi blush-ul. îl poți aplica și pe pomeți dar și pe ploape.

Ce trucuri de frumusețe ai pentru a-ți menține pielea hidratată și sănătoasă după un zbor lung cu avionul? Evit să-mi chinui” tenul , încărcându-l cu prea mult machiaj, așa că în timpul liber, îmi place să laș pielea să respire, folosesc doar o cremă de zi cu factor de protecție și un gloss. Am întotdeauna în bagaj uleiul de cocoș, care este benefic atât pentru păr cât și pentru față.

Manichiura favorită: Oja metalică.

eremia3

Trăsătura fizică preferată: Zâmbetul.

Produsul care te binedispune instant: Produsul care mă binedispune instant este rujul roșu. Parcă face minuni.

Un beauty icon pe care îl admiri: Nicole Scherzinger. Este într-o formă de invidiat. Pe mine, cu siguranță, m-a păcălit. Am fost uimită să aflu că a împlinit 38 de ani.

Câte minute acorzi zi de zi îngrijirii:
Sunt genul de persoană care atunci când se privește în oglindă să fie mulțumită cu ceea ce vede atât la exterior cât și la interior. Așa că , în cele mai multe cazuri, exceptând zilele când telefonul sună neîncetat să părăsesc domiciliul, petrec mult timp în dressing sau la măsuță de make-up. Mă pasionează moda, îmi place să descopăr trucuri noi pentru trăsăturile mele.

Produsele pe care le-ai lua pe o insulă pustie: Peria de păr, uleiul de cocos,iluminatorul .Cred că acestea sunt esențiale.

Soundtrackul pe acordurile căruia te pregătești: Soundtrack-ul serialului “Empire”

Alimentele care te mențin în formă: Consum alimente bogate în proteină, salate. În fiecare dimineață, îmi prepar micul dejun cu albuș de ou, ovăz, miere, produse cu 0% grăsimi. O plăcere culinară ar fi broccoli sote.

Trei produse de beauty de care nu te desparți: Eyeliner-ul, blush-ul, balsamul de buze

Urmărește-o pe Alina:

Facebook: https://goo.gl/fy1ZNZ
Instagram: https://goo.gl/6zJS2a

Foto: Sebastian Florea

erika
erika.chivu@ringier.ro