Alexandru Abagiu a preluat poziția de National Make-up Artist Lancôme

Cu 20 de ani de experiență în machiaj, Alexandru Abagiu face astăzi un pas firesc în cariera lui și preia poziția de National make-up artist Lancôme.

Alexandru Abagiu s-a regăsit în valorile inconfundabile ale brandului, alegerea ADN-ului Lancôme a fost firească. „Ca profesionist consider cu tărie că machiajul nu ar trebui să fie constrâns de reguli, iar creativitatea nu ar trebui să aibă niciun fel de limite!“, a declarat make-up artistul.

Alexandru Abagiu a lucrat cu cele mai bune echipe editoriale din țară și străinătate, având convingerea că poți deveni cel mai bun doar lucrând cu cei mai buni. A reușit să împingă limitele machiajului dincolo de puterea noastră de imaginatie și să creeze pictoriale unice, preluate de ediții internaționale ale revistelor.

A realizat sute de editoriale pentru reviste și mediul online, a organizat backstage-uri de modă și a filmat zeci de reclame și videoclipuri. A consumat zeci de mii de farduri, fonduri de ten, rujuri și creioane și a folosit sute de pensule. A susținut nenumărate workshopuri de make-up și conferinte de tendințe. Lumea machiajului nu mai are secrete pentru el.

Astăzi, Alexandru Abagiu, în postura de maestru incontestabil al culorilor și tehnicilor de machiaj, are misiunea că alături de brandul Lancôme să provoace culoarea și textura în toate formele și declinările posibile! De acum, totul va purta semnătura eleganței absolute Lancôme.

erika
erika.chivu@ringier.ro