Adio, celulită: top 10 cele mai bune produse anticelulitice

Să ridice mâna puținele norocoase care nu se confruntă cu celulita! Pentru noi celelalte am selectat cele mai bune produse anticelulitice care să ne scape de această problemă deranjantă!

Celulita este cu siguranță una dintre cele mai frecvente probleme de natură estetică apărute în rândul femeilor: se estimează ca un procent de 80% din femeile cu vârsta de peste 20 de ani sunt afectate de celulită. Aspectul de „coajă de portocală” este dat de acumularea de țesut adipos (grăsime) subcutanat la nivelul coapselor, șoldurilor și feselor.

Dacă ești familiarizată cu acest aspect, cu siguranță ai căutat și ai încercat tot felul de remedii împotriva celulitei. Deși nu există o soluție rapidă și 100% eficientă, cumularea mai multor factori te va ajuta cu siguranță. Ai grijă la alimentație, nu neglija mișcarea și plusează cu produse anticelulitice eficiente, masate energic în piele.

Noi îți împărtășim 10 dintre cele mai bune produse anticelulitice care te vor ajuta să îi spui adio cât de curând. Intră în galeria foto și descoperă-le!

Foto: 123RF

 

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro