Acesta este rujul preferat al lui Meghan Markle

Acesta este rujul preferat al lui Meghan Markle

Mai sunt numai câteva săptămâni până când va avea loc nunta lui Meghan Markle cu Prințul Harry. Oameni din toată lumea o apreciază pe actriță și abia așteaptă să o vadă în rochia de mireasă. Până atunci, totuși, ne mulțumim să aflăm câteva mici detalii despre preferințele ei de beauty, cum ar fi rujul preferat al lui Meghan Markle.

Rujul nu lipsește din trusa de machiaj a niciunei pasionate de beauty. Meghan Markle este adepta look-urilor naturale, iar în majoritatea aparițiilor sale publice, actrița poartă întotdeauna nuanțe nude pe buze. Iar pentru că culorile neutre sunt un trend major în acest sezon, am fost mai mult decât entuziasmate să aflăm care este rujul preferat al lui Meghan Markle.

Rujul preferat al lui Meghan Markle

rujul preferat al lui Meghan Markle Charlotte Tilbury Matte Revolution lipstick în nuanța Very Victoria

Charlotte Tilbury Matte Revolution lipstick în nuanța Very Victoria

Umblă vorba că rujul preferat al lui Meghan Markle este Charlotte Tilbury Matte Revolution lipstick în nuanța Very Victoria, potrivit GLAMOUR US. Acesta ajunge la prețul de aproximativ 128 lei, și are o formulă mattă, într-o nuanță nude-trandafirie. Iar pentru că Charlotte Tilbury este una dintre cele mai cunoscute make-up artiste din UK, preferința lui Meghan Markle pentru acest produs ar putea fi un semn de loialitate față de țara în care va locui de-acum înainte.

Meghan este un adevărat beauty guru, iar produsele recomandate de ea se vând ca pâinea caldă. În trecut, a împărtășit care sunt produsele pe care se bazează întotdeauna. Având un buget generos, nu este de mirare că multe dintre ele ajung la prețuri destul de piperate. În fond, am rămas cu toții uimiți cât va costa nunta ei cu Prințul Harry. Iar în ciuda acestor cheltuieli, Prințul Harry are motivele lui pentru a refuza să semneze un contract prenupțial.

Rujul preferat al lui Meghan Markle vine într-o formulă mată. Totuși, în galeria foto ți-am pregătit 10 rujuri și gloss-uri must-have pentru orice ocazie, pentru că orice textură poate fi purtată pe timp de primăvară!

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com