Rujul lui Jennifer Aniston din Friends

Acesta este rujul pe care Jennifer Aniston îl purta neîncetat în serialul „Friends”

Chiar dacă acum nu ne mai regăsim în imaginea ei de atunci, trebuie să recunoaștem că Jennifer Aniston, cu personajul ei Rachel Green din serialul „Friends”, era un adevărat icon de stil și frumusețe.

De la fustele mini și topurile scurte pe care le purta pe vremea când lucra ca ospătăriță, până la ținutele cochete din sezoanele mai recente, Rachel Green din „Friends” este un personaj care ne-a rămas în minte, mai ales că multe încercam să ne inspirăm din stilul ei la acea vreme.

Când vine vorba de beauty, două lucruri sunt emblematice pentru look-ul lui Jennifer Aniston de atunci: tunsoarea „Rachel” și rujul maro, nelipsitul ruj maro pe are Jennifer Aniston îl purta peste tot în acea vreme. Inevitabil ne-a apărut în minte întrebarea „ce ruj era acela?” și cu puțină ambiție am aflat și răspunsul.

Într-un interviu acordat pentru ediția din US a revistei GLAMOUR, Jennifer Aniston a vorbit despre revenirea trendurilor din anii ’90 și a dezvăluit și care era celebrul ei ruj maro din acea vreme: „Există mereu tot felul de trenduri care reapar. Ce spuneți de rujul Paramount de la MAC? Era un maro cărămiziu. Îmi amintesc că aceea era culoarea mea preferată atunci când filmam pentru Friends.”

Rujul lui Jennifer Aniston din Friends

Suntem mari fane MAC, însă trebuie să recunoaștem că nu ne-a atras atenția această nuanță până acum. Rujul încă se mai regăsește în gamă, așa că dacă râvneai la el când te uitai la serial, acum îl poți încerca.

Foto: Northfoto

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro