Acesta este cel mai popular trend de beauty al momentului, conform Pinterest

Probabil te-ai aștepta să îți spunem că este o anumită culoare de ruj, de fard sau poate un stil de machiaj al ochilor, însă este ceva cu totul diferit. Mult timp detestați și considerați un defect, pistruii sunt acum cel mai popular trend de beauty al momentului, potrivit site-ului nostru preferat, Pinterest.

De obicei, ca un trend de beauty să devină viral, trebuie să fie ori foarte îndrăzneț, ori să vină cu o ciudățenie (să nu uităm de sprâncenele tip pene). Tocmai de aceea cel mai popular trend al acestei verii ne-a luat prin surprindere. Cele mai multe căutări de pe Pinterest din acest moment au în centrul lor un singur lucru repetitiv: pistruii (naturali sau desenați). Da, acele punctulețe pe care tu încerci de obicei să le camuflezi cu machiaj. Astăzi toată lumea și-i dorește și, chiar dacă nu se bucură de ei în mod natural, apelează la machiaj pentru a-i desena (sau chiar la tatuaje, în cazurile duse la extrem).

Selena Gomez a mizat pe acest look în ultimul ei videoclip pentru piesa „Fetish”. Artista apare cu un look extrem de natural, ingenuu, care lasă doar pistruii să iasă în evidență. Și nu este singura celebritate care valorifică trendul momentului: Emily Ratajkowski, Bella Hadid sau Kendall Jenner s-au îndrăgostit și ele de pistrui și și-i etalează cu mândrie în fotografii.

Aruncă o privire în galeria foto la celebritățile noastre favorite care se mândresc cu pistruii lor și fii inspirată să îi pui și tu în valoare!

Foto: Instagram

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro