Acesta este cel mai bun fond de ten pentru tenul uscat, conform Reddit

Acesta este cel mai bun fond de ten pentru tenul uscat, conform Reddit

Pasionatele de beauty împart cele mai bine păzite secrete pe platforma socială Reddit, unde au construit o adevărată comunitate. Din fericire, utilizatoarele au fost suficient de generoase încât să ne spună tuturor care este cel mai bun fond de ten pentru tenul uscat.

Makeup addicts au ajuns la o părere comună în ceea ce privește cel mai bun fond de ten pentru tenul uscat. Utilizatoarele Reddit au tras o concluzie și ne-au dezvăluit produsul-minune care ar trebui să aibă o aplicare perfectă, fără obișnuita descuamare.

Cel mai bun fond de ten pentru tenul uscat, conform Reddit

Cel mai bun fond de ten pentru tenul uscat, conform Reddit, este Lancôme Absolue Cream foundation. Produsul promite hidratare intensă și o textură emolientă perfectă pentru pielea uscată.

„Lancôme Absolue Cream foundation în borcan este cel mai bun. Este holy grail-ul meu, este SINGURUL fond de ten care nu arată uscat sau încărcat pe pielea mea. Serios, este minunat”, a scris utilizatoarea de Reddit princesspoohs.

Potrivit Teen Vogue, și dermatologii confirmă acest lucru despre produsul menționat. „Este excelent pentru pielea uscată sensibilă sau tenul mixt”, spune dermatologul Lily Talakoub. „Este un fond de ten foarte bun, dar nu este destinat persoanelor cărora li se astupă ușor porii sau care au multă acnee, pentru că poate provoca erupții”, a explicat Talakoub.

Dacă încă nu ai descoperit un fond de ten care să arate bine pe tenul tău uscat, dermatologul are un truc. „Dacă îți place fondul de ten pe care îl ai acum, adaugă un strop de cremă hidratantă în el și amestecă-l”, spune Talakoub. Astfel, vei obține o formulă mai hidratantă a produsului care îți conferă deja alte avantaje, precum acoperire, rezistență sau nuanță perfectă.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com