Acest truc surprinzător îți va schimba rutina de îngrijire a părului

Acest truc surprinzător îți va schimba rutina de îngrijire a părului

Dacă te confrunți cu un păr uscat, ori dacă pur și simplu ți-ai dori să fie mai strălucitor, avem o soluție pentru tine. Acest truc surprinzător îți va schimba rutina de îngrijire a părului.

Un hair-stylist de renume revoluționează ritualul de spălare a podoabei capilare, cu un truc surprinzător. Uită de aspectul uscat și mătuit și pregătește-te să obții rezultate strălucitoare cu un produs pe care (probabil) îl folosești deja.

Acest truc surprinzător îți va schimba rutina de îngrijire a părului

Ce au în comun celebritățile Sofia Richie, Lauren Hutton și Martha Stewart? Pe hairstylistul Adel Chabbi, proprietarul salonului Adel Atelier din New York. Chabbi are un truc secret care îl ajută să ofere clientelor sale un păr ultra-strălucitor.

Sfatul lui Chabbi este să folosești diferit uleiul de păr. În mod normal, îl aplici atunci când părul este proaspăt spălat, nu-i așa? Ei bine, hairstylistul este de părere că mai bine ar fi să îl aplici înainte de spălare. Iată de ce. „Uleiul aplicat pe păr va funcționa precum o barieră pentru a proteja firul de șampon, care îl poate usca”, explică el. „Când aplici uleiul mai întâi, acest lucru permite șamponului să spele și să curețe părul, fără să îl usuce”, spune Chabbi.

Mai mult decât atât, noi credem că mai există un beneficiu al acestui truc. Aplicând uleiul înainte de spălare, nu trebuie să îți limitezi cantitatea de teama că părul tău va părea gras sau nespălat. Aplică produsul din belșug, iar podoaba ta capilară îți va mulțumi.

Și dacă simți că nu poți renunța la aplicarea uleiului după spălare, Chabbi mai are un truc. „Aplicarea uleiului pe părul uscat ajută la absorbția sa și îl face mai eficient, pentru că părul nu este deja plin cu apă”, spune hairstylistul. El sugerează să încerci uleiul de avocado, migdale sau măsline.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com