Acest nou fond de ten are o listă de așteptare de 30.000 de persoane

Acest nou fond de ten are o listă de așteptare de 30.000 de persoane

De fiecare dată când auzim de câte un produs cu o listă de așteptare impresionantă, interesul nostru pentru ele crește exponențial. Dacă în discuție mai este implicat și un brand pe care îl iubim, așa cum este Huda Beauty, deja răbdarea noastră este pusă greu la încercare!

Huda Kattan, fondatoarea brandului Huda Beauty, urmează un drum sigur spre culmile succesului: după ce ne-a cucerit cu paletele de farduri ultra-pigmentate și cu cele mai drăguțe culori, cu rujurile mate și cu genele false seducătoare, vine cu un nou produs care promite extrem de mult.

Huda Kattan și-a propus să ridice ștacheta și în ceea ce privește machiajul tenului prin lansarea fondului de ten #FauxFilter. După ce ne-a stârnit curiozitatea cu teasere pe tot parcursul anului, produsul va fi lansat în sfârșit pe 13 octombrie. Însă ce este cu adevărat impresionant la el (până să îl încercăm) este că are deja o listă de așteptare de 30.000 de mii de persoane.

Inspirat de cariera ei în mediul online, fondul de ten este menit să țină locul filtrelor pe care le folosești de obicei în fotografii. Formula conține pigmenți blurring, care promit să uniformizeze culoarea neuniformă, hiperpigmentările pielii și imperfecțiunile. Finish-ul este mat, dar nu prăfos, datorită uleiului de argan din componență care oferă un film protector și nutritiv pielii. Așa cum probabil te aștepți, acoperirea este mare, la fel și rezistența pe care o promite.

Suntem cu atât mai entuziasmate pentru gama de nuanțe: noul fond de ten #FauxFilter va fi disponibil în 30 de nuanțe, de la nuanțe pentru cele mai deschise tenuri până la nuanțe pentru femeile de culoare.

Produsele Huda Beauty sunt disponibile acum și în România, exclusiv online pe sephora.ro, așa că suntem cu ochii pe site în speranța că fondul de ten mult-așteptat va ajunge și la noi.

Foto: Instagram

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro