Acest machiaj purtat de Gigi Hadid în New York va fi trendul verii 2018

Acest machiaj purtat de Gigi Hadid în New York va fi trendul verii 2018

Vedetele dau startul celor mai tari trenduri de beauty, așa că atunci când am văzut machiajul purtat de Gigi Hadid în New York, am fugit la cumpărături de produse! Fotomodelul cu siguranță dă tonul unei noi tendințe de make-up care va domina vara 2018.

Ce alegi, culoare sau simplitate? Gigi Hadid îți arată cum le poți purta pe amândouă într-un look super cool, potrivit și ziua, dar și la petrecerile de seară. Machiajul purtat de Gigi Hadid în New York zilele trecute ne-a inspirat și preconizăm că toată lumea se va îndrăgosti de el și îl va purta în această vară.

Cum obții machiajul lui Gigi Hadid

Cum obții machiajul lui Gigi Hadid

Cum obții machiajul lui Gigi Hadid

Machiajul lui Gigi Hadid este extrem de simplu de obținut, dar și de purtat. Alege un eyeliner într-o culoare neobișnuită – albastru, mov, verde, orice se pretează! – și aplică-l sub formă de cat eye. Rămâne la alegerea ta dacă vrei să aplici și fard de pleoape înainte, însă poți purta acest look simplu, doar cu eyelinerul. Asortează-i un ruj cremos nude și ai obținut un machiaj în tendințe pentru vara 2018. Dacă vrei să duci totul mai departe, poți aplica și o mascara în aceeași nuanță cu eyelinerul.

Ca să poți obține machiajul lui Gigi Hadid din New York, ai nevoie de un eyeliner colorat. Ți-am pregătit câteva dintre produsele noastre preferate în galeria foto de mai sus! 

Cu siguranță aparițiile lui Gigi din New York ne surprind de fiecare dată. Recent, fotomodelul a fost văzut din nou alături de Zayn. Cântărețul era ras pe cap, iar cei doi se pare că formează din nou un cuplu, vezi aici mai multe detalii!

Foto: Northfoto

 

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com