Această culoare de păr va domina vara 2018

Această culoare de păr va domina vara 2018

Mai sunt doar câteva zile calendaristice până va fi, oficial, vară, însă semnele estivale și-au făcut demult simțită prezența. Soarele puternic și temperaturile ridicate ne fac să ne gândim numai la mare, plajă și vacanțe, așa că, să recunoaștem, este deja vară! Tocmai de aceea, a venit momentul să ne punem la curent cu noile tendințe de beauty ale sezonului.

Despre machiaj am vorbit aici, așa că să trecem la capitolul păr. Această culoare de păr va domina vara 2018, iar deja o mulțime de celebrități o poartă cu mândrie pe covorul roșu.

Culoarea de păr care va domina vara 2018

Cea mai populară culoare de păr în sezonul estival este, de obicei, blondul. Rezonează minunat cu machiajul bronzant și ne dă acel look de zeiță a plajei. Totuși, anul acesta, blondul primește un upgrade, iar culoarea de păr care va domina vara 2018 se numește bronde. Cuvântul este englezesc și vine dintr-o combinație dintre brunette și blonde, reușind să încapsuleze exact culoarea despre care vorbim.

O nuanță derivată din balayage și ombre la un loc, bronde presupune o combinație de șuvițe blonde care lasă, totuși, să iasă la suprafață culoarea naturală a părului – șaten închis sau brunet. Pentru a vedea la ce ne referim, intră în galeria foto de mai sus, ți-am pregătit o mulțime de exemple, fiindcă, așa cum ziceam, o mulțime de celebrități poartă deja această culoare de păr.

Cum obții culoarea de păr care va domina vara 2018?

„Cheia pentru a obține această culoare este să ți se vadă mult culoarea ta naturală la bază, așa că mai bine consultă-te cu stilistul tău”, explică expertul în colorare Siobhan Jones, pentru GLAMOUR UK. „Îți poate recomanda tonurile care se potrivesc cel mai bine cu nuanța ochilor și a tenului, dar și cu nuanța ta naturală de brunet sau șaten”, spune Jones. „Incorporând șuvițe subtile de o nuanță mai deschisă, îți va intensifica trăsăturile, dar și textura și volumul părului, asigurându-se că nuanța care te complimentează cel mai tare va fi plasată în jurul chipului. În plus, este o culoare ușor de întreținut, așa că este perfectă pentru oricine are o reținere în a-și colora părul ori nu poate ajunge la salon prea des”, explică el.

Noi ne-am îndrăgostit deja de culoarea de păr care va domina vara 2018. Lasă-te și tu cucerită vizualizând imaginile din galeria foto de mai sus!

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com