Această aplicație ghicește nevoile tenului tău dintr-un selfie

Această aplicație ghicește nevoile tenului tău dintr-un selfie

GLAMOUR de mai  vorbește despre tehnologie, așa că este momentul să începem și noi conversația. Și cum altfel, dacă nu punându-te la curent cu una dintre cele mai tari invenții în materie de aplicații și beauty? Am descoperit un program care îți poate ghici nevoile tenului tău dintr-un banal selfie.

Evoluția constantă a tehnologiei a schimbat radical felul în care percepem și experimentăm frumusețea. Produsele sunt din ce în ce mai eficiente și mai multifuncționale, mai prietenoase cu mediul și mai potrivite nevoilor noastre specifice. Confortul pare a fi pe primul loc, și probabil tot el a inspirat procesul creație din spatele acestei aplicației. Ce ai spune dacă în loc să îți faci programare la dermatolog, ai putea afla vârsta și nevoile tenului tău din confortul propriei locuințe?

Aplicația care îți spune ce nevoi ar tenul tău dintr-un selfie

Beauty editorii GLAMOUR UK au încercat o nouă aplicație numită Skin Advisor, creată de brandul Olay, care te ajută să identifici vârsta și nevoile tenului tău cu ajutorul unui selfie.

Cum funcționează? Mai întâi, trebuie să inserezi un selfie și să răspunzi la câteva întrebări pe site-ul olay.co.uk. Platforma îți va identifica vârsta tenului și îți poate spune inclusiv ce obiceiuri de skincare ai în general, și ce trebuie să schimbi. După ce urmezi pașii sugerați pe site, vei primi un raport care te ajută să îți alegi o rutină de skincare potrivită tipului și nevoilor tenului tău.

În spatele aplicației stă o tehnologie dezvoltată de tip Inteligență Artificială, construită pe baza unui algoritm care se îmbunătățește de fiecare dată când cineva folosește platforma și uploadează un selfie. Așa că nu mai sta pe gânduri și încearcă aplicația, măcar și doar pentru a contribui la îmbunătățirea ei!

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com