8 lucruri pe care trebuie să le știi înainte să îți injectezi fillere în buze

8 lucruri pe care trebuie să le știi înainte să îți injectezi fillere în buze

Buzele augmentate cu diverse substanțe nu mai sunt de mult un subiect tabu. Din ce în ce mai multe femei apelează la proceduri invazive pentru a-și mări buzele, iar aceste metode au evoluat și ele, la rândul lor. Există substanțe naturale care îți pot oferi aspectul dorit cu minimul de riscuri. Totuși, sunt câteva lucruri pe care ar trebui să le știi înainte să apelezi la fillere.

Procedurile de augmentare a buzelor vor fi printre cele mai populare operații estetice în 2018. Nu e de mirare, dacă ne îndreptăm atenția spre vedetele care au cea mai mare influență asupra publicului, în această perioadă. Kylie Jenner a pornit o adevărată modă când vine vorba de asta. Totuși, obsesia pentru buzele pline ne afectează psihic. În cele din urmă, fiecare ia deciziile proprii, iar dacă te-ai hotărât că vrei să apelezi la metodele de mărire a buzelor, iată ce trebuie să știi.

Ce trebuie să știi înainte să îți injectezi fillere în buze

Perrie Samotin, colaboratoare GLAMOUR US, a recurs de două ori la injecțiile cu fillere. „Prima oară, am fost chiar dezamăgită, am fost la o clinică populară, fancy, pe care unele dintre prietenele mele beauty editor o frecventează, și m-am simțit de parcă am luat 900 de dolari și i-am aruncat în vânt”, scrie Samotin. „Doctorul nu m-a întrebat nimic și părea deconectat, și am plecat simțindu-mă înșelată și nefericită. Nu a fost nicio diferență, și mi s-a spus că pot plăti mai mult dacă vreau să văd diferența”, explică ea.

„La al doilea doctor, Michele Green, un dermatolog din New York, am realizat că prima tură de fillere ar putut avea mai mult succes dacă aș fi fost mai hotărâtă în legătură cu ceea ce voiam. I-am spus lui Green imediat că vreau să văd o diferență observabilă, și a petrecut ceva timp atât studiindu-mi fața, cât și punându-mi întrebări”, spune Samotin. Ne-am hotărât la o seringă de Juvederm, ceea ce îmi injectasem și în anul anterior, deși Green mi l-a concentrat pe tot în buze, în timp ce celălalt doctor a folosit puțin și în pielea din jurul gurii”, scrie colaboratoarea.

Perrie Samotin a alcătuit o listă cu 8 lucruri pe care trebuie să le știi înainte să îți injectezi fillere în buze, pe baza experienței personale. O poți descoperi în galeria foto de mai sus.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com