8 idei pentru manichiură și pedichiură estivală

Găsirea unei combinații perfecte de lacuri de unghii este dificilă și îți poate ocupa destul de mult timp. Culorile trebuie să creeze o armonie, dar totodata să iasă și în evidență. Noi am făcut o listă cu cele mai tari combinații de lacuri de unghii. Tu pe care o preferi?

Dacă mergi la plajă, folosește culori tari atât la mâini ,cât și la picioare. De asemenea, culorile tari îți vor scoate în evidență bronzul. Ne place ideea de a alege două culori îndrăznețe din aceeași paletă de culoare. Poți alege o nuanță de roz pentru manichiură, iar pentru pedichiură alege o nuanță de roșu aprins.

Dacă ieși la un grătar cu prietenii, poți opta pentru o manichiură albă, iar pentru pedichiura poți folosi un albastru închis. O nuanță opacă de alb va oferi instant iluzia unei pieli bronzate.

Dacă mergi la un concert, alege culori închise pentru manichiură. Poți opta pentru o nuanță de violet închis mat. Iar pentru pedichiură alege o nuanță de albastru deschis pentru un look feminin.

Dacă ești domnișoară de onoare, nu este nevoie să alegi o culoare pe care ai de gând să o porți doar o singură dată. Culoarea gri este în tendințe în această vară, așa că o poți folosi pentru pedichiură. Pentru manichiură alege o nuanță de albastru deschis. Se potrivește de minune cu un buchet în nuanțe pastelate.

Pentru serviciu trebuie să optezi pentru culori mai subtile, cum ar fi bej deschis. Acesta se potrivește cu orice și nici nu iese prea tare în evidență.

Atunci când ne pregătim de o întâlnire, vrem să arătăm perfect. Pentru manichiură poți alege o nuanță de roșu închis, iar pentru pedichiură alege un roz deschis pentru un look girlie. Poți asorta manichiura cu un ruj în aceeași nuanță.

Atunci când plecăm în vacanță este greu să ne decidem în privința manichiurii și a pedichiurii. Noi îți oferim un combo perfect: pentru manichiură folosește o nuanță de verde mentă, iar pentru pedichiură alege o nuanță de roz vibrant.

La prima întâlnire cu părinții iubitului tău atmosfera este una formală. Păstrează acest ton și în manichiura ta. Alege o nuanță de lavandă pastel pentru degetele de la mâini, iar pentru picioare poți opta pentru o nuanță de albastru deschis. Aceste culori îți vor scoate în evidență tonul pielii.

Foto Yannis Vlamos

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro