8 culori de păr pentru Valentine's Day care fac furori pe Instagram

8 culori de păr pentru Valentine’s Day care fac furori pe Instagram

Dacă tot ne schimbăm manichiura de Valentine’s Day, de ce să nu ne schimbăm și culoarea părului? Este momentul perfect pentru a încerca unul dintre cele mai curajoase trenduri în materie de schimbări de look. Iată 8 culori de păr pentru Valentine’s Day care fac furori pe Instagram în această perioadă.

Romantismul este în aer în luna aceasta, iar uneori ne-am dori să fie și în părul nostru. De aceea, cele mai populare culori de păr de pe Instagram la acest moment sunt inspirate din sărbătoarea iubirii. Nuanțe de roșu și roz, modele colorate în formă de inimioară, toate acestea sunt culori de păr perfecte pentru Ziua Îndrăgostiților. Nu spunem să renunți la ele după ce a trecut ziua de 14 februarie, spunem doar că dacă te gândeai la o schimbare, acum e momentul! Mai ales că unele dintre acestea se regăsesc printre cele 7 culori de păr care vor face furori în 2018, deci dacă iei decizia să faci această schimbare, vei fi în tendințe tot anul!

Dacă te-am convins să dai o șansă unei schimbări de look, și chiar și dacă încă nu ai luat o decizie, descoperă în galeria foto 8 culori de păr pentru Valentine’s Day de care te vei îndrăgosti iremediabil.

Foto: Hepta/Instagram

 

 

 

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com