8 creme de corp care fac iarna mai ușor de suportat

8 creme de corp care fac iarna mai ușor de suportat

Ai observat că pielea ta are nevoie de mai multă hidratare iarna? Ritualul de îngrijire nu trebuie să fie o povară. Am selectat câteva creme de corp care te răsfață și cu siguranță vor face sezonul rece mai ușor de suportat.

Dacă pe timp de vară îți mai permiți, din când în când, să omiți să aplici crema hidratantă, iarna nu este la fel de iertătoare. Frigul, vântul și gerul îți afectează pielea și o deshidratează mult mai rapid, deci trebuie să vii în ajutorul ei. Însă cu produsele pe care le-am selectat pentru tine, acest pas din rutina de îngrijire va fi o adevărată plăcere.

8 creme de corp care fac iarna mai ușor de suportat

Ingrediente hrănitoare, formule onctuoase și arome… de-a dreptul delicioase – cu asta s-au pregătit brandurile de skincare pentru sezonul rece, ți-au pus la cale un adevărat răsfăț. Noi am selectat produsele noastre preferate și îți propunem să le încerci, fiindcă suntem sigure că vei fi cucerită de cel puțin unul dintre ele. Descoperă, în galeria foto de mai sus, opt creme de corp care fac iarna mai ușor de suportat.

Foto: Shutterstock

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com