Cele mai bune creme de ochi

8 cele mai bune creme pentru zona ochilor

În zona ochilor, pielea este mai sensibilă, mai predispusă la agresiunile mecanice și mai greu de îngrijit. De aceea, avem nevoie de produse special formulate pentru a o hidrata și pentru a preveni apariția ridurilor. Am selectat 8 cele mai bune creme pentru ochi.

Crema de ochi nu trebuie să îți lipsească din trusa de skincare, indiferent ce vârstă ai. Cu cât începi mai devreme să o aplici, cu atât mai mult va fi amânată îmbătrânirea acestei zone, iar pielea va rămane elastică pentru mai mult timp. Pentru că este mai sensibilă și mai subțire decât pe restul feței, pielea din jurul ochilor are nevoie de îngrijire specială. Factorii precum radiația solară, poluarea, stresul, lipsa somnului sau agresiunile mecanice din timpul demachierii sunt resimțite la un nivel mai înalt pe această zonă.

În plus, un produs potrivit te va ajuta să scapi de inesteticele „pungi de sub ochi”, adică inflamația care îți trădează oboseala atunci când te trezești din somn. Iar cu o hidratare corespunzătoare, poți chiar diminua aspectul cearcănelor și al liniilor fine.

8 cele mai bune creme de ochi

Descoperă în galeria foto de mai sus cele 8 creme pentru ochi selectate de noi și întregește-ți neseserul. Iar dacă nu te-am convins că ai nevoie de un produs special pentru această zonă, iată pledoaria noastră: Crema de ochi: cât este marketing și cât este nevoie?

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com