9 mituri și adevăruri despre epilare

9 mituri și adevăruri despre epilare

Ți-am mai vorbit despre epilare, știi deja că nu o considerăm neapărat esențială. Însă, având în vedere că mai toată lumea își îndepărtează părul de pe anumite zone de pe corp, este momentul să demontăm anumite zvonuri care au circulat de-a lungul timpului din gură în gură. De ce să nu bei cafea înainte să mergi la epilat sau dacă părul crește, într-adevăr, mai des și mai gros după ras vei afla din galeria foto de mai sus unde ți-am pregătit 9 mituri și adevăruri despre epilare.

De când eram copil și am început să îmi fac griji în legătură cu părul de pe picioarele mele, am auzit tot felul de povești despre epilare. Cum că nu este bine să te epilezi mai sus de genunchi, ori să mă tem de lama de ras, căci voi ajunge să arăt ca un urs grizzly, le-ați auzit și voi pe acestea, nu-i așa? Dar câte dintre ele sunt adevăruri științifice, și câte sunt povești de speriat adolescente?

9 mituri și adevăruri despre epilare

Din fericire, explicațiile pentru cele mai multe dintre aceste mituri sunt extrem de simple. Experții citați de GLAMOUR UK vin în ajutorul nostru și ne răspund la cele mai frecvente întrebări. Intră în galeria foto de mai sus și descoperă cele 9 mituri și adevăruri despre epilare pe care ți le-am pregătit. Nu uita că ți-am dezvăluit și 8 lucruri pe care nu ți le spune nimeni despre epilarea inghinală braziliană, și te-am pregătit și pentru programarea la salon cu aceste 6 lucruri pe care cosmeticiana ta vrea să le știi atunci când mergi la epilat.

Foto: Hepta

 

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com