6 trenduri de machiaj de la Milan Fashion Week, perfecte pentru primăvară

6 trenduri de machiaj de la Milan Fashion Week, perfecte pentru primăvară

Știm că gerul încă ne dă bătăi de cap pe final de iarnă, însă pentru că aproape am intrat în luna martie, nu ne putem abține să ne gândim la sezonul ce urmează. Cum am putea altfel, cu aceste trenduri de machiaj de la Milan Fashion Week, perfecte pentru primăvară?

Noile tendințe care au făcut furori pe podiumul de la Milano ne-au atras atenția. Când vine vorba de make-up, abia așteptăm să vedem ce look-uri pline de creativitate ne-au pregătit marii designeri. Deși vorbim de prezentările de modă pentru iarna 2018 – 2019, trendurile de machiaj de la Milan Fashion Week sunt perfecte și pentru această primăvară! Iată care dintre ele ne-au plăcut cel mai mult.

Trenduri de machiaj de la Milan Fashion Week

1. Lumină argintie

Modelele care au pășit pe podium în cadrul prezentării Emporio Armani au atras atenția cu un make-up de sirenă with a twist. În colțul interior al ochiului, make-up artiștii au creat un con de lumină cu ajutorul unu fard de pleoape argintiu, continuat cu un smokey-eyes imprecis, cu un aspect nefinisat. Și Tommy Hilfiger a optat pentru acest tip de machiaj în prezentarea sa de la Milan Fashion Week.

2. Bold smokey eyes

Machiajul smokey eyes a rămas în tendințe de-a lungul anilor, însă a suferit diverse transformări. Cel ales de designerul Max Mara pentru prezentarea sa este monocrom și extrem de intens. Nouă cu siguranță ne-a plăcut, și credem că s-ar potrivi ca machiaj de seară pentru un party rock.

3. Eyeliner roșu

Ai crede că aplicarea unei dungi de eyeliner roșu sub ochi ar putea crea un efect de privire obosită. Însă nu este deloc adevărat! În prezentarea Roberto Cavalii, modelele au purtat acest tip de machiaj și au arătat impecabil! Eyelinerul colorat aplicat pe linia genelor inferioare a făcut furori și la Paris Couture Week.

4. Eyeliner scurt, de felină

Codița de eyeliner a suferit o nouă trasnformare în prezentarea lui Emilio Pucci de la Milan Fashion Week. Este mai ascuțită, mai scurtă și feminină ca niciodată. Descoperă acest look în galeria foto de mai sus.

5. Machiaj grafic

Dacă trendurile de mai sus sunt ceva mai minimaliste, cel abordat de make-up artiștii Prada cu siguranță este unul maximalist. Vorbim despre un machiaj grafic, cu fard de pleoape intens colorat aplicat până pe tâmple, completat de aplicații din diamant.

6. 50 Shades of Red

Desigur, rujul roșu nu a putut lipsi de la Milan Fashion Week. Make-up artiștii de la Dolce & Gabbana s-au folosit de toate nuanțele pe care le-au avut la dispoziție și le-au adaptat în funcție de pielea și look-ul fiecărui model care a pășit pe podium. Mai e nevoie să spunem că rujul roșu nu va dispărea niciodată din tendințe?

Dacă ți-au plăcut aceste trenduri de machiaj de la Milan Fashion Week, descoperă-le în galeria foto de mai sus!

Foto: Pixelformula

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com