6 sfaturi pentru a-ți proteja culoarea părului vopsit la plajă

Expunere prelungită la soare și clorul din apa din piscină – nu pare o combinație prea fericită pentru părul tău vopsit, nu-i așa? Și totuși este inevitabilă dacă vrei să profiți de vară. Din fericire există moduri prin care îți poți proteja culoarea părului chiar și la plajă!

Părul vopsit și vara nu fac deloc o echipă bună. Prin vară înțelegem mult soare și plajă, băi în piscină sau în mare – doar acestea sunt atracțiile ei principale, nu-i așa? Dacă ții la culoarea părului tău vopsit, probabil ești tentată să nu profiți de aceste ocazii pentru a o menține cât mai mult. Expunerea la raze UV tinde să distrugă moleculele de culoare ale părului nostru, astfel culoarea se decolorează văzând cu ochii. În plus, clorul din piscine elimină toată hidratarea părului nostru, lăsându-l uscat, fragil și aspru. Cum facem să evităm aceste neplăceri și totuși să ne bucurăm de vară?

Totul stă în îngrijirea adecvată a părului. Include noi ritualuri, schimbă produsele și adaptează-le sezonului. Mai concret, urmează cele 6 sfaturi din galeria foto pentru a-ți proteja culoarea părului vopsit la plajă!

Foto: Shutterstock

 

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro