6 creme pentru ochi care șterg instantaneu semnele nopților nedormite de pe chip

Obișnuiești să piezi nopțile, intenționat sau nu? La un moment dat, oboseala se va vedea pe chipul tău și cearcănele vor deveni o prezență constantă. Pregătește-re pentru acel moment și înarmează-te cu cele mai bune creme pentru ochi. Îți oferim recomandările noastre: chiar reușesc să șteargă semnele oboselii de pe chipul nostru!

Mult stres, griji care nu te lasă să dormi, sarcini care se întind până târziu în noapte, insomnii sau pur și simplu petreceri care te țin trează până în zori – motive pentru lipsa de somn putem găsi mereu. Însă dacă te confrunți cu ea, trebuie să găsești și soluții. Asta pentru că lipsa somnului lasă semne și pe chipul tău (nu degeaba se numește „somnul de frumusețe”.

Știi sigur despre ce vorbim: despre cearcăne. Nu este nevoie să piezi nopți la rând pentru a le determina să apară, sunt suficient de prompte pentru a apărea doar după o singură noapte nedormită. Din fericire, știm exact armele cu care poți să le alungi foarte rapid (atâta timp cât ele apar doar pe fondul oboselii și nu sunt genetice).

Cum să aplici crema de ochi pentru cele mai bune rezultate

Degeaba folosești cea mai bună cremă de ochi de pe piață dacă dai greș cu aplicarea. Uite câteva sfaturi de care să ții cont când aplici crema de ochi:

  • nu ai nevoie decât de o picătură de mărimea unui bob de mazăre;
  • începe mereu din colțul intern al ochiului;
  • aplică crema spre exterior prin mișcări de tapotare, nu prin întindere;
  • dacă te confrunți și cu pungi sub ochi, folosește o presiune ușoară constantă, mergând cu degetele spre exteriorul ochilor (astfel stimulezi drenarea fluidelor în exces)

Însă să trecem la ceea ce ne interesează mai mult: cele mai bune creme pentru ochi care pot șterge semnele unei nopți nedormite de pe chipul tău. Descoperă în galeria foto produsele noastre preferate!

Foto: Pixelformula

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro