6 cozi ponytail perfecte pentru vremea caniculară

Pe vremea caniculară, ultimul lucru pe care ni-l dorim este ca părul să ne stea mereu pe umeri și pe gât și să ne încălzească și mai mult. Cum nu toate suntem suficient de curajoase pentru a-l tunde scurt, cea mai bună metodă este să găsești câteva moduri rapide de a-l prinde zi de zi. Noi îți propunem 6 cozi ponytail ingenioase perfecte pentru caniculă!

Oricât de mult iubim vara și căldura, un lucru sigur ne deranjează pe toate la acest anotimp: părul nostru nu stă niciodată așa cum l-am aranjat. Din cauza transpirației și a umidității buclele se lasă, părul întins devine frizzy, însă pe o coafură știm sigur că ne putem baza: coada ponytail. Ne scapă instantaneu de povara părului care stă pe gât și, în plus, este o coafură simplu de realizat, rapidă și de efect.

Capcana acestei coafuri? Poate fi o coafură plictisitoare dacă nu știi să o adaptezi sau să o accesorizezi. Însă dacă ești cititoare GLAMOUR, această variantă este exclusă – te punem tot timpul la curent cu cele mai ingenioase trucuri, dar și cu multă inspirație. Acum a venit momentul să îți împărtășim cele mai spectaculoase cozi ponytail direct de pe podium, care te vor ajuta să faci față caniculei într-un mod stylish.

Intră în galeria foto și descoperă 6 cozi ponytail chic, potrivite pentru vremea caniculară!

Foto: Hepta

Tags:
Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro