5 trucuri de machiaj pentru evidențierea bronzului

5 trucuri de machiaj pentru evidențierea bronzului

Obținerea unui bronz frumos și uniform nu este o sarcină ușoară, mai ales de când am aflat că ideal este să nu ne expunem razelor soarelui. Produsele bronzante ne sunt ajutoare de nădejde vara aceasta, așa că trebuie să învățăm cum să le folosim eficient. Ți-am pregătit 5 trucuri de machiaj pentru evidențierea bronzului care te vor transforma într-o zeiță a verii.

Poți apela la autobronzant, sau poți face toată magia din bronzere și iluminatoare. Tu îți alegi armele iar noi îți punem la dispoziție cunoștințele noastre, pentru a obține un rezultat fără cusur. Descoperă în galeria foto de mai sus cele 5 trucuri de machiaj pentru evidențierea bronzului pe care ți le-am pregătit.

Trucuri de machiaj pentru evidențierea bronzului

Înainte să îți dezvăluim trucurile noastre de machiaj pentru evidențierea bronzului, vrem să ne asigurăm că tot procesul rămâne 100% sigur. Nu vom înceta niciodată să îți reamintim să aplici întotdeauna protecție solară, indiferent de anotimp sau starea vremii. Sfatul nostru este să nu te expui la soare timp îndelungat și să obții mai degrabă un bronz artificial, cu ajutorul produselor cosmetice, decât unul natural dar nociv.

Pe lângă trucurile de machiaj pentru evidențierea bronzului, ți-am pregătit în galeria foto de mai sus și câteva produse care îți vor fi de ajutor pe parcursul întregului proces. Descoperă-le pe toate!

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com