5 trucuri de frumusețe pe care să le încerci la 30 de ani

Până acum, probabil că ai bifat deja coafura aceea trendy, dar deloc flatantă, conturul de buze prea închis și sprâncenele prea subțiri. Credem ca a sosit timpul să eviți astfel de gafe și să încerci doar lucrurile care funcționează la sigur, indiferent de trend. Avem câteva idei.

1. Îmblânzirea machiajului smoky eyes
Problema principală atunci când încerci să realizezi un machiaj smoky este rezistența fardului închis pe pleoapă. Fie că migrează pe sub ochi sau se adună, efectul obținut după câteva ore este mai degrabă de privire încercănată și nu tocmai intensă à la Kate Moss.  Soluția noastră? Am început să folosim farduri în culori un pic mai dulci (bronz sau violet) în texturi ultra-rezistente, combinate cu rujuri în nuanțe proaspete de piersică. Efectul este mult mai cald și mai relaxat.

Guggenheim International Gala Pre-Party - NYC

2. Lungimea perfectă
Atunci când ai 20 de ani, ai voie să încerci magenta, verde sau albastru în păr dacă vrei sa experimentezi. După 30 de ani însă, credem că părul tău merită o pauză și dacă n-ai auzit de vestitul lob, trebuie să îți facem cunoștință. Este lungimea extrem de flatantă care se oprește între linia maxilarului și umăr! Suficient de lung încât să îl prinzi în coadă și extrem de versatil în ceea ce privește stilizarea.

Santa Barbara Film Festival Montecito Award Presented to Cake`s Jennifer Aniston

3. Ten strălucitor
Pe lângă o rutină serioasă de produse exfoliante cu acizi, creme pentru iluminare și protecție solară, un ten radios se obține folosind produsele de machiaj potrivite. Ai nevoie de un CC Cream, un fard creion arămiu, o mascara cu efect dramatic și un balsam discret de culoarea piersicii pe buze. Vei obține un efect cald de soft focus!

19th Annual ACRIA Holiday Dinner, New York, America - 10 Dec 2014

4. Șuvițe
OK, nu vrem să îți amintim de apariția firelor albe și poate nici nu e cazul, dar dacă e, șuvițele blonde pot salva situația foarte rapid. De ce blond? Pentru că nimeni nu va putea percepe diferența între blond și gri, iar asta însemnă mai mult timp între vopsiri. Încearcă-le dacă părul tău are o nuanță caldă, deschisă și evită-le cu orice preț dacă ești brunetă.

Girl Gwen Stefani Visits The Acupuncture Studio

5. Rujul roșu pe timp de zi
Înainte să fugi de idee, așteaptă să auzi ce avem de zis. Texturile rujurilor au evoluat foarte mult și dificultatea aplicării nu mai este o scuză. Îți recomandăm să folosești texturi cremoase, hidratante și nu foarte mate pentru că sunt un pic mai maleabile. Păstrează restul machiajului în tonuri neutre, insesizabile. Foarte chic!

Foto: Hepta

mirela.ujica
mirela.ujica@glamour.ro