5 trucuri de beauty pe care orice mireasă trebuie să le știe

5 trucuri de beauty pe care orice mireasă trebuie să le știe

Ziua nunții este un eveniment pe care îl planificăm până la cel mai mic detaliu. Ne dorim ca totul să iasă perfect și să arate perfect pe tot parcursul ceremoniei sau petrecerii. Tocmai pentru că este vorba despre ore întregi în care trebuie să arătăm ca scoase din cutie, machiajul este aliatul perfect. Însă pentru a evita situațiile neplăcute în care culorile încep să se scurgă pe ten de la transpirație și toate fotografiile de nuntă sunt un dezastru, iată câteva trucuri de beauty pe care orice mireasă trebuie să le știe.

Mai întâi, trebuie să te gândești ce poate merge prost în ziua sau noaptea nunții. Tenul nostru ar putea fi într-o fază dificilă în care apar coșuri sau pur și simplu este roșiatic mai tot timpul. Poate că am încercat un produs nou de skincare care a făcut mai mult rău decât bine. Poate am ales, fără să ne dăm seama, un machiaj nepotrivit, ori poate nu avem la noi produsele necesare pentru a-l retușa.

Trucuri de beauty pentru mirese

Află soluțiile la toate aceste probleme în galeria foto de mai sus. Ți-am pregătit cinci trucuri de beauty pentru mirese care te vor ajuta să treci cu bine peste ziua nunții și să arăți minunat în toate fotografiile de la marele eveniment.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com