5 trenduri îndrăznețe de beauty pe care le-am admirat la New York Fashion Week

Provocatoare, dar în același timp purtabile, colecțiile pentru primăvara 2018 de la New York Fashion Week ne-au oferit o selecție generoasă de coafuri și machiaje absolut memorabile și îndrăznețe. Însă aceste 5 trenduri ne-au captat atenția și suntem sigure că o merită!

Deși abia este începutul toamnei, la NYFW s-au scris deja trendurile pentru sezonul de primăvară 2018. Cum interesul nostru principal sunt tendințele de beauty, nu ne-am putut luat ochii de la machiajele și coafurile modelelor. Însă pe lângă look-uri, un alt aspect ne-a atras atenția: deschiderea orizonturilor când vine vorba de castingul modelelor.

Prezentările au plasat individualitatea pe primul loc, iar diversitatea modelelor a fost impresionantă: femei de toate vârstele, dimensiunile sau culorile au defilat pe podium, printre care și modelul plus-size care face furori acum, Jordyn Woods și chiar o femeie însărcinată (în prezentarea Eckhaus Latta). Abordarea realistă a dat naștere unor trenduri care pun în valoare naturalețea și latura practică, dar și unora care mizează pe excentricitate.

Descoperă în galeria foto cele mai îndrăznețe trenduri de beauty pe care le-am învățat de la NYFW!

Foto: PixelFormula

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro