5 schimbări pe care trebuie să le faci toamna în rutina de beauty

5 schimbări pe care trebuie să le faci toamna în rutina de beauty

Fie că ne place sau nu, am trecut de jumătatea lunii august și începem să simțim gustul amar al asteniei de toamnă. Însă înainte ca vremea să devină mai rece și mai pretențioasă, iată cinci schimbări pe care trebuie să le faci toamna în rutina ta de beauty.

Nu îți era dor de senzația de ten uscat cauzată de vânt, nu-i așa? Ei bine, odată cu schimbarea anotimpului, și nevoile tenului nostru trec printr-o perioadă de tranziție. Conform dermatologilor, trebuie să faci o serie de schimbări în rutina de beauty toamna. Iată care sunt acesta.

Schimbări pe care trebuie să le faci toamna în rutina de beauty

Nu vorbim încă de trenduri de machiaj, pentru că prioritatea noastră este sănătatea pielii. Pentru că orice produs de make-up va arăta bine pe un ten îngrijit corespunzător, trebuie să faci anumite schimbări toamna în rutina ta de beauty. Noul anotimp vine cu temperaturi scăzute, vânt intensificat și o atmosferă mai uscată, iar tu trebuie să fii atentă la acești factori, pentru ca pielea ta să nu aibă de suferit.

În primul rând, dacă până acum ai lăsat-o mai moale cu hidratarea, trebuie să revii la o formulă puțin mai grasă decât până acum. Intră în galeria foto de mai sus pentru a descoperi cele cinci schimbări pe care trebuie să le faci toamna în rutina de beauty, conform dermatologilor citați de Vogue. Acestea te vor ajuta să îți menții pielea netedă și radioasă și în noul sezon.

Foto: Pixelformula

 

 

 

 

 

 

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com